شبکه یوتیوب درواقع نسخه اینترنتی تلویزیون محسوب میشود، پس طبیعیایست که بخواهیم از آن به عنوان صدای پسزمینه استفاده کنیم. هر چند این خواسته منطقی بنظر میرسد اما گوگل به طور مستقیم این کار را در دستگاههای موبایل دشوار ساخته است. اگر از خریداران اشتراک “یوتیوب رد“ نباشید، تنها میتوانید این برنامه را در صفحه اصلی گوشی خود تماشا کند؛ یعنی در مدت استفاده از یوتیوب نمیتوانید از بخشهای دیگر گوشی خود استفاده کنید. البته از آنجا که تا اینجای مقاله پیش آمدهاید، چند ترفند برای دور زدن این مشکل به شما معرفی میکنیم.
هنگامی که داشتم گوگل پیکسل ۲ را بررسی میکردم، راه جدید و جالبی برای پخش ویدئوهای یوتیوب در پس زمینه پیدا کردم! نسخه اندرویدی نرمافزار تلگرام میتواند بدون آنکه شما را به برنامههای دیگر ارجاع دهد، به طور مستقیم فیلمهای یوتیوب را پخش کند. تا اینجای ماجرا همه چیز طبیعی و مطابق انتظار است، اما اصل ماجرا وقتی شروع میشود که هنگام پخش ویدئو، صفحه گوشی خود را خاموش کرده یا برنامه تلگرام را به پسزمینه میبرید. در کمال تعجب میبینیم که صدای ویدئوی در حال پخش، هنوز ادامه دارد. با استفاده از این حقه میتوانید هر ویدئویی که دوست دارید را برای خودتان فرستاده و در پسزمینه به آن گوش دهید. مخصوصاً شنیدن رادیو های ۲۴ ساعته یوتیوب بسیار جذاب بنظر میرسند.
شاید این اتفاق برای بعضی از افراد هیجان باشد اما برای من که از کاربرد اصلی اپلیکیشن پیامرسان محبوبم فاصله گرفته بودم، عذاب وجدانی کوچک وجود داشت. به همین دلیل تصمیم گرفتم تا ترفند های دیگری برای عبور از محدودیتهای بیرحمانه یوتیوب پیدا کنم. گوشی های مثل گلکسی نوت ۸ و ال جی وی ۳۰ (V30) به شما اجازه میدهد تا دو برنامهی مختلف را با تقسیم صفحه نمایش، بطور همزمان اجرا کنید اما مسلماً اجرای یوتیوب در پسزمینه، بسیار کاربردیتر از تخصیص نصف صفحه به آن خواهد بود. بنظر میرسد کاربران زودتر از ما به ترفند های قابل انجام رسیدهاند.

در آیفون (که تلگرام نمیتواند پخش یوتیوب را بر عهده بگیرد)، میتوانید از مرورگر شخص ثالث دلفین استفاده کنید. ادامه کار بسیار آسان است: ابتدا با استفاده از این مرورگر ویدئوی دلخواه خود را اجرا کنید، سپس از برنامه خارج شده و از طریق کنترل سنتر دستور به ادامه اجرای ویدئو بدهید. حقه مشابهی برای کاربران اندرویدی و با مرورگر گوگل کروم قابل انجام است. اگر درخواست نسخه دسکتاپ یوتیوب را بدهید، میتوانید ویدئوی موردنظرتان را اجرا کرده و سپس از گوگل کروم خارج شوید، سپس از طریق بخش اطلاعرسانیها میتوانید پخش آن را ادامه دهید. این ترفند با اختلاف بهتر از دیگر گزینه هاست؛ با استفاده از آن میتوانید در بخش اطلاعرسانیها یا حتی در صفحه قفل گوشی نیز پخش ویدئو را کنترل کنید. این نکته هم قابل ذکر است که اجرای یوتیوب در کروم، شما را از باز کردن تب های دیگر منع نخواهد کرد !
مقاله مرتبط: بهترین مرورگر موبایل در سال ۲۰۱۷
اگر موفق به انجام این حقه در دستگاه اندرویدی خود نشدید، این مراحل را به ترتیب انجام دهید:
۱.در مرورگر گوگل کروم، آدرس www.youtube.com را وارد کنید.
۲.در منوی سه نقطه گوشهی بالا سمت راست، گزینه “Request Desktop Site“ را تیک بزنید.
۳.به صفحهی مخصوص ویدئوی موردنظر خود بروید و آن را پخش کنید.
۴. اگر یوتیوب درخواست ارسال اطلاعرسانیهای خود را به شما فرستاد، آن را قبول کنید.
۵. از برنامه کروم خارج شده و حالا میتوانید اجرای ویدئو را از بخش اطلاعرسانیها ادامه دهید.
و آی او اس :
۱. ابتدا مرورگر دلفین را در دستگاه آی او اس خود نصب کنید.
۲. در مروگر دلفین، به صفحه www.youtube.com بروید.
۳.به صفحهی مخصوص ویدئوی موردنظر خود بروید و آن را پخش کنید.
۴. از برنامه دلفین خارج شده و حالا میتوانید اجرای ویدئو را از بخش کنترل سنتر ادامه دهید.
واضح است که گوگل از علاقه کاربران به گوش کردن به ویدئو ها در حین انجام کار های دیگر، آگاه است؛ به همین دلیل است که آن را برای اشتراک های پولی خود کنار گذاشته است. اگر در فضای اینترنت چرخ بزنید، راههای بیشتری برای دور زدن گوگل پیدا خواهید کرد که البته بعضیهایشان توسط این شرکت شناسایی و خنثی شدهاند.
به هرحال این ترفند هایی که برای اندروید و آی او اس به شما گفته شد به شکل خندهداری آسان هستند. در نظر داشته باشید که گوگل از این کار شما خوشنود نخواهد بود اما وقتی که کارتان آسانتر میشود، چرا نباید آن را انجام دهید؟
نظر شما چیست؟