اخبار سینمایی

بن افلک دیگر نقش بتمن را بازی نخواهد کرد

بنا به آخرین اخبار منتشر شده، «مت ریوز» کارگردان فیلم بتمن می‌خواهد «بن افلک» را از فیلمش کنار بگذارد. بن افلک در سال ۲۰۱۳ برای بازی در نقش بتمن در فیلم زک اسنایدر، «بتمن علیه سوپرمن: طلوع عدالت»، با «کمپانی برادران وارنر» قرارداد بست که در ابتدا با مخالفت تعداد قابل‌توجهی از طرفداران مواجه شد. به هر حال بازیگر برنده جایزه اسکار ثابت کرد که انتخاب مناسبی برای نقش بتمن بوده و توانست نظر مثبت طرفداران برای نقش‌آفرینی‌هایش در هر دو فیلم طلوع عدالت و «لیگ عدالت» به دست آورد.

علیرغم درآمدزایی زیاد افلک از نقش جدیدش، هنوز یک عدم قطعیت پیرامون او درباره حضورش در دنیای سینمایی DC وجود دارد. بنا به گفته یکی از تهیه‌کنندگان اثر، «چارلز رووِن»، افلک قرار بوده است که در فیلم اختصاصی بتمن ایفای نقش کند، اما شواهدی وجود دارد که نشان‌دهنده مخالفت و عدم رضایت اوست. ماه گذشته خبری گزارش شد که از «جیک گیلنهال» به عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی برای جانشینی افلک نام می‌برد؛ و اکنون مشخص شده است که کمپانی برادران وارنر تا پیش از فیلم‌برداری فیلم جدید بتمن، به دنبال یک شوالیه تاریکی جدید می‌گردد.

مجله ورایتی در گزارشی به جزییات یک تغییر و تحول در کمپانی برادران وارنر پس از فروش ناامیدکننده فیلم لیگ عدالت در گیشه می‌پردازد و در بخشی از آن به ماجرای بتمن و بازیگر آن اشاره می‌کند:

“در حالی که به نظر می‌رسد بن افلک قرار است در فیلم اختصاصی «فلش»، در نقش بتمن ظاهر شود، خبری از اینکه او در فیلم اختصاصی خود بتمن بازی کند، به گوش نمی‌رسد. بنا به گزارشات، مت ریوز، کارگردان فیلم اختصاصی بتمن به دنبال یک استعداد جدید برای فیلمش می‌گردد.”

بتمن, بن افلک, لیگ عدالت, Batman , ben Affleck , justice league

گرچه این خبر باعث ناامیدی بسیاری شده است ولی عجیب‌ترین خبر نیست. ظاهراً افلک بعد از اعلام کناره گیری‌اش از کارگردانی و نویسندگی فیلم بتمن در بهار امسال، نسبت به نقش بتمن بی تعهد شده است. گرچه او از انتخاب ریوز به عنوان کارگردان برای این پروژه استقبال کرد و در نمایشگاه «کامیک کان سن دیگو» در تابستان امسال از شور و اشتیاقش برای بازی در نقش بتمن سخن گفت؛ اما به تازگی در نیمه‌های ماه نوامبر از تصمیمش مبنی بر ادامه ندادن این نقش پرده برداشت و گفت به دنبال یک راه مناسب برای خارج شدن از این نقش بوده است و گمان می‌کرده است که حضور کوتاهی در دنیای سینمایی DC خواهد داشت. این نکته را نیز باید اضافه کنیم که ریوز در فکر ساختن یک سه‌گانه جدید برای شخصیت بتمن است و دنبال یک بازیگر جوان‌تر نسبت به افلک ۴۵ ساله برای بازی در نقش بروس وین می‌گردد.

تأثیراتی که این جدایی برای دنیای سینمایی DC خواهد گذاشت، جالب خواهد بود. ممکن است بازیگر جدید همان بتمنی که افلک سال گذشته شروع کرد را به تصویر بکشد. شاید هم سازندگان فیلم بخواهند فیلم را با شیوه‌ای نو بسازند. مشخص است که رویه فعلی فیلم‌سازی دنیای سینمای DC خیلی به مذاق تماشاگران (و حتی طرفداران دوآتشه) خوش نمی‌آید. پس شاید بهتر باشد همه کسانی که در این پروژه شرکت داشته‌اند کنار بروند و افراد جدیدی سر کار بیایند و فیلم‌های پیشین را رها کنند. این‌گونه ریوز اجازه میابد که با یک روحیه خلاق اثری جدید خلق کند و بتواند دوباره دل تماشاگران را به دست آورد.

بخوانید: اولین تریلر رسمی “دنیای ژوراسیک:قلمرو سقوط کرده”

مرجع
screenrant
تگ

نظر شما چیست؟

avatar
  عضویت  
اشاره به موضوع
بستن
بستن